Gizlilik Politikası

Online Betpas işletmesinin önceliklerinden birisi her zaman verilerin gizli kalmasıdır. Bu da üyelerin girdiği bilgiler için geçerlidir. Bunun yanı sıra ilgili gizlilik politikasına göre hangi bilgilerin toplanacağı nettir. Buna ek olarak hem kullanımı hem de işlenmesi belli kriterlere göre yapılmaktadır. Kullanılan özel yazılımlar sayesinde hesap sahiplerine dair detayların korunması çok basittir. Güvenli saklama özelliğinden ötürü firma beklentileri sonuna kadar karşılamaktadır. Bu da sorunsuz bir oyun deneyimi anlamına gelmektedir.

Toplanan bilgilerin hem gizli tutulması hem de bunların erişime kapalı olması firmanın temel politikalarından birisi olarak dikkat çekmektedir. Yasal zorunluluklar çerçevesinde bunların paylaşılması ise tabi ki normal bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle şirket birleşmeleri veya devirler halinde de aynı kuralların geçerli olduğunun altını net olarak çizmek şarttır.

Bilgilere dair kullanıcıların birtakım haklarının bulunduğunu da unutmayınız. Bunlar ise şöyledir;

  1. Betpas resmi sitesinden üyelik alan kişiler kendi bilgilerine her zaman ve sorunsuz bir biçimde erişim hakkına sahiptirler. Bunun engellenmesi gibi bir durum asla söz konusu değildir.
  2. Hem eksik hem de yanlış bilgilerin ifade edilmesi durumunda ise ofis bunu düzeltmek zorundadır. Bu konuda üyelerin talep oluşturması mümkündür.
  3. Bunun yanı sıra belli nedenlerden ötürü bilgilerin silinmesi de talep edilebilmektedir.

Firma bunların tümüne, gizlilik politikası gereğince olumlu bir şekilde yanıt vermektedir. Bu da ofisin kalitesini net olarak göstermektedir.